Freitag, 23. Dezember 2016

Türk Dili زبان ترکیه فارسي * Moskova'da büro rejim müzakerelerin ana kaybeden

 مذاکرات مسکو

Moskova rejimi ve üçlü açıklamada Rusya ve Türkiye dışişleri bakanları toplantısının ardından 8 malzeme yayınlandı. Halep'ten savaşçıları transfer ederken neredeyse tamamlanmış ve 40 bin savaşçı ve Halep insanlar üzerinde Perşembe günü öğleden sonra Türkiye'nin Başbakanı, tarafından açıklanan haberlerin ve istatistiklerine göre, Bhslamt sol şehir, öyle görünüyor ki molla 'ana kaybedenler görüşmeler olduğunu Suriye Moskova.

Haber 30 Azar 95:
Medyada çıkan haberlere göre, Rusya ve Türkiye'de bir çok etnik devlet, çok dinli, demokratik Ghyrfrqhyy stres gibi Suriye Arap Cumhuriyeti'nin egemenlik, bağımsızlık, birlik ve toprak bütünlüğünün tam destek yaptığı açıklamada diyet rejimi olduğunu.

Suriye çatışması askeri bir çözüm vardır ve -Nha çalışırken Birleşmiş Milletler rolü onaylaması, BM Güvenlik Konseyinin Kararı 2254 uyarınca bu krizi çözmek için ikna etti.

Uluslararası grupları da kararların kabul edilir Suriye -Nha destekler.

sivillerin tahliyesi ve organize-dan Halep karşılama ve Suriyeli silahlı muhalif hareket bu süreç kesintisiz ve her nasılsa güvenli olmadan tamamlanması söz verdi.

Bir diğer önemli -Hint Suriye genelinde ve ülke Suriye üzerinde sivillerin serbest dolaşımına ateşkesi uzatmak için kabul etti.

Ateşkes -Aynkh tüm ülkelere genişletmek gerekir,
Bu ceza girişim aksine velayet-i rejimi -Azan, Suriye sorununun askeri çözümü Güvenlik Konseyi kararı 2254 gereğince iptal edilmelidir olup,

Halep güvenli kalkış savaşçılar -Aynkh, rejim, hepsi, tamamlanmak üzere katliamı için istekli olduğunu

ISIS ve özellikle Suriye muhalefetinin silahlı gruplar arasında ayrım ... silahlı muhalefeti tanır.

Ana kaybedenler Moskova'da büro rejim oyun ve Suriye'de onun rezil suçlu bahsediyor gösterir.

El Cezire Türkiye Dışişleri Bakanı Cevad Zarif denir doğrudan müdahale Hizbullah'a Suriye yardım huzurunda çekilen adım daha durdurmak için olduğunu bildirdi.



Tndadn büro rejimin bir gün sonra 20 Aralık, 21 Aralık Moskova Anlaşması zehirlemeye, El Arabiya Irak Başbakanı Haydar el-Abadi Suriye'de savaşan Iraklı gruplar, Irak temsil etmez dedi bildirdi.

El Arabiya Abadi, tüm paramiliter grubun üyesi "Hshdalshby" diğer ülkelerin içişlerine müdahale değil Irak hükümetinin politikalarına uygun olacağını söyledi.

Böyle Alnjba olarak bu ifadelerin yasadışı Irak milis varlığından söz ve özellikle Halep'te sokak infazlarına ve insanlık dışı suçları işlediği, Suriye'de terörist Kudüs Gücü İran Devrim Muhafızları Birliği tarafından yürütülüyor.

19 Aralık bir gün Güvenlik Konseyi Kararı 2231 ihlal Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Amerika, Devrim Muhafızları Kasım Süleymani, Halep'te terörist Kudüs Gücü komutanı, Suriye gibi Anlaşma Moskova büro rejiminin empoze öncesi ve ilan: Amerika Güvenlik Konseyi'ne konuyu istiyor BM. Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Amerika bu ihtiyaca istisna tasarlanmamıştır ve bu nedenle Çözünürlük 2231 ihlal Suriye'ye Kasım Süleymani gezi kastedilen olduğunu vurguladı.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen