Donnerstag, 22. Dezember 2016

Türk Dili زبان ترکیه * Fox News: Shahin Ghobadi Halep İran Devrim Muhafızları ve paralı askerler tarafından işgal olduğunu söyledi

گزارش فاکس نیوز

گزارش فاکس نیوز


sahnede ve Irak ajanları Suriye'de savaşçı kökünü kazımak için eğitilmiş gizli kamplar kurdu.

Fox News tarafından elde edilen bilgilere göre, şu anda Halep kenti kontrol güçleri İran Devrim Muhafızları komutası altındadır.

Hizbullah, Irak ve Afganistan ve Fatımi ordusu Zynbyvn Pakistan Şii milis Lashkar militanları olarak paralı dahil olmak üzere kendi komutası altında askeri gruplar.

İran Ulusal Direniş Konseyi İran'ın silahlı kuvvetleri güneybatısında Halep'in 20 mil merkezleri kurduklarını söyledi.

Şahin Ghobadi Fox News söyledi: "Rapor İran rejimi Suriye'de herhangi bir çözüm önündeki en büyük engel olduğuna dair hiçbir şüphe bırakmıyor. Geçerli Halep durum ve İran Devrim Muhafızları ve Suriye'den de paralı acil sınırdışı ihtiyacı işlenen suçlarda İran rejiminin rolü. Diğer ülkelerdeki molla 'girişim ülkedeki Zrbhpzyryshan kapsayacak şekilde çalışıyoruz. Kasım Süleymani Suriye'nin Rus operasyonlarında İran'ın rolünün mimarı olarak kendisine atıfta sağ kolu, ... o ve Kasım Süleymani birkaç ay önce Esad ile bir araya geldi gibi o toplantıda övdü davranır.

Son istihbarat raporları Kudüs Gücü'nün, Hshdalshby olarak bilinen paralı 10 gruplardan oluşan bir koalisyon Şam Uluslararası Havaalanı biriz dahil Suriye'de bazı sabit baz çoğunlukla oluşur Bedir ve Alnjbh gibi Irak Şii grupları gönderdi olduğunu göstermektedir. "

Ghobadi Fox News söyledi: "Gerçek şu ki Halep İran Devrim Muhafızları ve paralı askerler tarafından işgal edilmesidir. Toplu infazlar, kadın ve çocuklar da dahil olmak üzere siviller, transferini engelleyen, sivillere yönelik saldırılar molla 'rejim "tarafından tamamen yürütüldü.

https://www.mojahedin.org/news/190564

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen