Montag, 20. Februar 2017

تلاشهای ترکیه برای ایجاد منطقه امن در شمال سوریه * Suriye'nin kuzeyinde güvenli kurmak için kuzeye Svryhqh Mnttlashhay Türkiye güvenli bir bölge oluşturmak için Türkiye'nin çabaları

ترکیه: ضرورت ایجاد منطقه امن در شمال سوریه

ترکیه: ضرورت ایجاد منطقه امن در شمال سوریه

ciddiye mümkün olduğunca Suriye'de güvenli bölge oluşturulması için Türkiye. Körfez ülkelerine yaptığı ziyaret sırasında Türk Cumhurbaşkanı bir kez daha vurgulandı. El Cezire raporu 1 Sfnd 95:
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov hükümeti Trump ile işbirliği Suriye'de terörle mücadele Moskova söyledi.

Öte yandan, zirvenin Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Mihail Bogdanov, geniş arife toplantının ana konusu Suriye ateşkes olacak olduğunu söyledi.

Türk Cumhurbaşkanı da iyi no-fly dahil olmak üzere güvenli bir alan söyleyerek, Kuzey Suriye'de güvenli bölge pekiştiren Bahreyn araya geldi.

El-Cezire: Rusya Suriye'nin kuzeyinde güvenli bir bölge oluşturmak istediği gibi Türkiye'nin kabul edeceği mu, Esad rejimi koordinat?

Acemoğlu, Uluslararası İlişkiler argüman doktor Koro Profesörü: Tabii ki kabul etmeyecektir. Türkiye'nin duruşu krizinin başlangıcından itibaren açıktı. Esad rejimi meşruiyetini kaybetmiştir ve bugüne kadar karşı mücadele değil. Şimdi ve el-Bab kurban karşı savaşta Türkiye ve Suriye Kurtuluş Ordusu sonra kenti ele, ama herkes İsis ve Esad rejimi arasında bir ilişki olduğunu bilir karşı Esad'ın ordusu mücadele edilir. Esad'ın kapının güneyindeki ordu ve bu Türkiye için kabul edilebilir değildir. Esad'ın ordusu girmek için gerekli değildir ...

Türkiye'de Özgür Suriye Ordusu ile Fırat arasındaki tampon işlemleri koordinasyonu İslam Devleti devirmek için. birçok Esad rejiminin ISIS ordusunu kullandığı biliyorum çünkü Türkiye, Suriye ordusu Türkiye ile işbirliği yapmaya istekli olduğunu.

Rusya'nın girişimleri Esad'ın ordusu kapısına kabul edilemez girmek için.

ترکیه با جدیت هرچه تمامتر دنبال ایجاد منطقه امن در سوریه است. رئیس‌جمهور ترکیه در جریان سفر به کشورهای خلیج‌فارس بار دیگر بر این مسأله تأکید کرد. گزارشی از تلویزیون الجزیره 1سفند95:
سرگیی لاوروف وزیر خارجه روسیه گفت مسکو در زمینه مبارزه با تروریسم در سوریه می‌خواهد با دولت ترامپ همکاری کند.

از طرفی میخا‌ئیل بوگدانف معاون وزیر خارجه روسیه گفت اجلاس آستانه گسترده است و موضوع اصلی در این اجلاس آتش‌بس در سوریه خواهد بود.

رئیس‌جمهور ترکیه نیز در دیداری که از بحرین داشت بر منطقه امن در شمال سوریه تأکید مجدد کرد و گفت منطقه امن، شامل پروازممنوع نیز خواهد بود.

تلویزیون الجزیره: آیا ترکیه همان‌گونه که روسیه می‌خواهد قبول خواهد کرد که برای ایجاد منطقه امن در شمال سوریه با رژیم اسد هماهنگی کند؟ 
ادامهٔ مطلب در لینک زیر: 
https://www.mojahedin.org/news/193923

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen