Sonntag, 30. April 2017

Türk Dili زبان ترکیه * Said ve İstanbul'da yaptığı acımasız suikast Karimiyan, Halife reaksiyonu emriyle İran Devrim Muhafızları suç

Bild könnte enthalten: Text
Bild könnte enthalten: eine oder mehrere Personen und Innenbereich

Türk Dili زبان ترکیه
Said ve İstanbul'da yaptığı acımasız suikast Karimiyan, Halife reaksiyonu emriyle İran Devrim Muhafızları suç
İran Direnç suikast, TV Jam ve Hamaney emriyle İran Devrim Muhafızları "Muhafızları Günü" örtüştüğü İstanbul'da meslektaşı vahşi Said'in Karimiyan yönetmeni şiddetle kınıyoruz ve kovuşturma ve suçlardan sorumlu kişilerin cezalandırılmasını talep ve terörist listesinde İran Devrim Muhafızları adlandırma, taahhüt olduğunu.
Cumhurbaşkanlığı seçimleri arifesinde büro rejimi ve dahili güç mücadelesini her zamankinden daha fazla, iç baskı ihtiyacı olan kanca ve bu tür insanlık dışı suçlara başvurmak.
Medya mollalar ve Devrim Muhafızları uzun zaman önce terörü için Saeed Karimiyan üzerinde sahte haber ve biyografileri yayıldı ve Mücahidlere onun ilişkilendirme sahne belirtmekte fayda var. Derhal ve tamamen olarak planlanan Mois İran Devrim Muhafızları ve terörist Kudüs Gücü Haber Ajansı (Farsça ve TASNIM) ve sitelerin öldürülmesinden sonra, aynı uydurma tekrar denedi.
İran Devrim Muhafızları ve MOIS zincirini yatıyor ve dövme Fotoğraflar ve Videolar MKO TV meslektaşları ailesinin tüm üyeleri gizlice Eşref vardı o kampta bir çocuğun Operasyonu Ebedi Işık büyüdü ve babası şehit olan Saeed Karimiyan olduğunu iddia etti . Bunların hiçbiri 29 Kasım dahil Saeed Karimiyan tarafından doğru ve yanlış değildir, 2012 reddedildi.
Karimiyan fotoğraf 27 Mart 2013 (1392 yedinci Farsça tarih Farvardin) toplantısında Belçika Senatosu sırasında Bayan Maryam Rajavi ile montaj ve Bay Gerard Desprez, üzerine Kolordu asmak başka kirli hile ile resmi geçirerek. Her iki karşılaştırma için eke bakın.
İran Ulusal Direniş Konseyi Sekreterliği
(2017, 30 Nisan) 1396 10 May

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen