مجاهد صديق، شيرزن قهرمان راضيه کرما
|
خواهر مجاهد راضيه کرمانشاهی شير زن قهرمان مجاهد خلق، از برجسته ترين مسئولان سازمان مجاهدين خلق ايران نيمه شب گذشته (سه شنبه شب 23ارديبهشت 93)، دو هفته پس از يک عمل سنگين جراحی، در اثر ايست قلبی در بيمارستان در آلبانی بدرود حيات گفت.
رئيس جمهور برگزيده مقاومت فقدان دريغ انگيز اين مجاهد صديق و نمونه را با بيش از 36سال سابقه حرفه ای و تشکيلاتی که يک بار هم در زمان شاه به دستگيری و شکنجه و زندان منجر شده بود، تسليت گفت.بزرگ زن انقلابی مجاهد خلق، راضيه کرمانشاهی در ديکتاتوريهای شاه و شيخ تمام وجود خود را وقف مبارزه برای آزادی خلق و ميهن کرد. وی عضو شورای ملی مقاومت ايران بود.
خواهر مجاهد راضيه کرمانشاهی زاده? والا و برومند مردم خوزستان، متولد سال 1336 در اهواز، از زمان دانشجويی در رشته برق و الکترونيک در دانشگاه علم و صنعت در تهران در سال 1355 به مجاهدين پيوست. برادر بزرگترش مجاهد خلق حسين کرمانشاهی در سال 1354 در زمانی که اپورتونيستهای چپ نما سازمان مجاهدين را متلاشی کرده بودند به خاطر ايستادگی بر مواضع خود و مقاومت حداکثر در زير شکنجه در اوين در ارديبهشت 54 به شهادت رسيده بود. خواهر مجاهد راضيه کرمانشاهی که از 19سالگی به مجاهدين پيوسته بود، در سال 56 به طور حرفه ای و تمام وقت به عضويت سازمان درآمد. او در دوران مبارزات سياسی در زمان خمينی و همچنين در فاز نظامی و دوران اختفا، الگو و نمونه ای از شور انقلابی و فعاليت و خلاقيت زن انقلابی مجاهد خلق، و پيوسته برای هر ماموريتی آماده بود. وی در سال 1364 به عنوان عضو اجرايی مرکزيت سازمان مجاهدين خلق ايران و در سال 1370 به معاونت هيأت اجرايی سازمان برگزيده شد و در سال 1371 که مسئوليت يکی از معاونتهای ارتش آزاديبخش ملی ايران را برعهده داشت به عضويت شورای ملی مقاومت درآمد. او در سال 1373 به عضويت شورای رهبری مجاهدين رسيد و متعاقباً به خاطر کارآيی و مسئوليت پذيری فوق العاده اش در جايگاه اعضای ارشد شورای رهبری سازمان مجاهدين خلق ايران قرار گرفت.اين مجاهد والا و صديق، که در سخت ترين شرايط به عهد خود با خدا و خلق وفا کرد، برای همه مجاهدان محبوس در زندان ليبرتی نمونه و الگويی از استواری و پاکبازی ستايش انگيز انقلابی و يکتاپرستانه بود و همه جا در پيرامون خود شجاعت و شور و نشاط انقلابی برمی انگيخت.او در جريان عمليات فروغ جاويدان در يک نبرد قهرمانانه به شدت مجروح شد و به خاطر جراحت در ناحيه دست شماری از انگشتان خود را از دست داد. وی همچنين در سال 1382 در زمان اشغال عراق در قرارگاه انزلی در نزديکی شهر جلولا در عراق در بحبوحه بمباران، با شماری ديگر از خواهرانش در محاصره مهاجمين و مزدوران رژيم قرار گرفت اما در يک عمليات قهرمانانه با عبور از رودخانه مجاور حلقه محاصره را در هم شکست و نهايتاً به قرارگاه اشرف بازگشت.مجاهد صديق راضيه کرمانشاهی پس از بيماری طولانی در شرايط محاصره پزشکی در اشرف و ليبرتی در پايان اسفند 92 برای معالجه به آلبانی منتقل شد و در بيمارستانی در تيرانا پايتخت آلبانی بستری شد.
آقای استراون استيونسون عضو ارشد پارلمان اروپا و رئيس هيأت رابطه با عراق در بيمارستان از راضيه عيادت کرد.
استيونسون در اين ديدار، محاصره 6ساله ضدانسانی پزشکی در اشرف و ليبرتی را در دوره حکومت مالکی در عراق قوياً محکوم کرد.
استيونسون در اين ديدار، محاصره 6ساله ضدانسانی پزشکی در اشرف و ليبرتی را در دوره حکومت مالکی در عراق قوياً محکوم کرد.
مجاهد خلق راضيه کرمانشاهی، چهارمين بيمار محاصره پزشکی در اشرف و ليبرتی است که پس از انتقال به آلبانی و بستری شدن در بيمارستان، در می گذرد. پرواز اين مجاهد پايدار و پاکباز در 57سالگی صورت گرفت.
http://www.mojahedin.org/news/138243/
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen