احکام جنایتکارانه اعدام و زندان برای چهار تن از هواداران مجاهدین، فراخوان به اقدام فوری بینالمللی برای نجات جان زندانیان سیاسی
روز یکشنبه ۲۹اردیبهشت ۱۳۹۸ بیدادگاهی در تهران به ریاست سر دژخیم محمد مقیسهای، یک زندانی سیاسی به نام عبداله قاسم پور را به اتهام آخوندساخته "بغی"، "اجتماع و تبانی علیه نظام" و "عضویت و تبلیغ و همکاری با سازمان مجاهدین" به اعدام محکوم کرد.
این بیدادگاه سه زندانی دیگر بهنامهای محمدحسین قاسم پور(برادر عبدالله قاسم پور)، علیرضا حبیبیان(از اقوام برادران قاسم پور) و اکبر دلیر را با اتهامات مشابهی به ۵سال و نیم زندان محکوم کرد. این چهار زندانی در اردیبهشت ماه ۱۳۹۷ توسط نیروهای سرکوبگر دستگیر و به زندان اوین منتقل شده بودند.
آخوند جنایتکار محمد مقیسهای (ناصریان) سردژخیمی است که از دهه۶۰ به بازجویی و شکنجه زندانیان سیاسی اشتغال داشته و در جریان قتلعام سال ۱۳۶۷ زندانیان را در زندان گوهردشت گروه گروه روانه جوخههای اعدام کرد.
مقاومت ایران در کتاب " جنایت علیه بشریت" در سال ۱۳۸۰ و در کتاب "برخاک افتادگان برای آزادی، لیست ۲۰هزار تن از شهیدان مجاهد خلق" در سال ۱۳۸۵ ضمن برشمردن پارهای از جنایتهای مقیسهای، او را در لیست کسانی اعلام کرد که بهخاطر جنایت علیه بشریت باید محاکمه شوند.
در شرایطی که رژیم آخوندی از مقابله با خیزشهای اجتماعی و فعالیتهای فزاینده کانونهای شورشی و شوراهای مقاومت ناتوان مانده است، مذبوحانه تلاش میکند با دستگیریهای گسترده و احکام جنایتکارانه اعدام و زندانهای طولانیمدت و ایجاد رعب و وحشت اوضاع را کنترل کرده و از بالا گرفتن قیامهای مردمی جلوگیری کند.
آخوند علوی وزیر اطلاعات آخوندها در ۳۰فروردین ۱۳۹۸ از دستگیری ۱۱۶تیم مرتبط با سازمان مجاهدین و مدیر کل اطلاعات رژیم در آذربایجان شرقی در چهارم اردیبهشت ۱۳۹۸ از دستگیری و برخورد با ۱۱۰تن از مجاهدین در این استان خبر داد. سازمان مجاهدین خلق ایران در ۳و ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ اسامی ۳۹تن از دستگیر شدگان را اعلام کرد.
مقاومت ایران دبیرکل، کمیسر عالی و شورای حقوقبشر ملل متحد و سازمانهای بینالمللی مدافع حقوقبشر را به اقدام فوری برای نجات جان عبداله قاسم پور و دیگر زندانیان سیاسی که در معرض شکنجه و اعدام و زندانهای طولانیمدت قرار دارند فراخواند و خواستار تعیین هیاتهایی برای بازدید از زندانهای رژیم آخوندی و دیدار با زندانیان سیاسی شد.
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
اول خرداد۱۳۹۸(۲۲می ۲۰۱۹)
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen