Freitag, 27. Oktober 2017

انتشار ۲۸۰۰قطعه سند از اسناد طبقه‌بندی‌شده اسرار قتل جان اف کندی

قتل جان اف کندی

 

کندی در سال ۱۹۶۱به قدرت رسید اما در ۲۲نوامبر ۱۹۶۳، حین بازدید از شهر دالاس در تگزاس کشته شد.


دونالد ترامپ پنجشنبه‌شب 4آبان 96 اجازه انتشار بخشی بزرگی از اسناد طبقه‌بندی شده درباره ترور «جان اف. کندی»، سی و پنجمین رئیس‌جمهور را صادر کرد.

با دستور چهل و پنجمین رئیس‌جمهوری آمریکا، ۲۸۰۰قطعه سند از اسناد قبلاً طبقه‌بندی‌شده علنی شد.

پنجشنبه ۴آبانماه ۹۶دوره محرمانه نگاه‌داشتن باقیمانده اسرار قتل جان اف کندی در بایگانی ملی آمریکا به پایان رسید و این اسناد می‌تواند به اطلاع عموم برسد؛ مگر آن‌که رئیس‌جمهور آمریکا با مشورت آژانس‌های اطلاعاتی صلاح ببیند که باید هم‌چنان محرمانه باقی بماند.

بر اساس قانونی که در سال ۱۹۹۲تصویب شد، رئیس‌جمهور آمریکا مکلف است صدهاهزار سند را پس از گذشت یک دوره ۲۵ساله از طبقه‌بندی محرمانه درآورد؛ اما در عین‌حال این اختیار را دارد که در صورت نیاز، برخی را هم‌چنان محرمانه نگه‌دارد.

دونالد ترامپ همان‌طور که وعده داده بود پنجشنبه‌شب اجازه انتشار بخشی بزرگی از اسناد طبقه‌بندی شده درباره ترور جان اف کندی، سی‌وپنجمین رئیس‌جمهور آمریکا را صادر کرد. انتشار اسناد محرمانه می‌تواند زوایای پنهان پرونده را روشن کند؛ به‌ویژه برای طرفداران تئوری توطئه که می‌گویند اهداف سیاسی داشته و به‌قول پاتریک مانی، تاریخ‌شناس دانشگاه بوستن، محرمانه نگه‌داشتن آنها توسط دولت، شک و تردیدها را تقویت می‌کند.
 
 https://www.mojahedin.org/news/207034

قتل جان اف کندی

اجلاس کمیته سوم مجمع عمومی سازمان ملل، راه یافتن جنبش دادخواهی شهیدان قتل‌عام به گزارش گزارشگر ویژه سازمان ملل

اجلاس کمیتهٴ سوم مجمع عمومی سازمان ملل

اجلاس کمیتهٴ سوم مجمع عمومی سازمان ملل

 

اجلاس کمیته سوم مجمع عمومی سازمان ملل
سخنرانی گزارشگر ویژه ملل‌متحد درباره ایران
نقض فاحش حقوق‌بشر، موج اعدام‌ها
و لزوم تحقیق مستقل
درباره قتل‌عام زندانیان سیاسی در سال 67
راه یافتن جنبش دادخواهی شهیدان قتل‌عام
به گزارش گزارشگر ویژه سازمان ملل پس از ۲۹سال
 
 
در اجلاس روز چهارشنبه کمیته سوم مجمع عمومی سازمان ملل، عاصمه جهانگیر گزارشگر ویژه وضعیت حقوق‌بشر در ایران که برای اولین بار در این سمت در این جلسه سخنرانی می‌کرد، گفت: «گزارشی که امروز ارائه می‌کنم، مربوط به شش ماهه اول سال 2017 و بر پایه اطلاعاتی است که هم از داخل و هم خارج ایران دریافت شده است... من نسبت به نرخ اعدامها در ایران نگرانم؛ گزارشها نشان می‌دهد که از شروع سال جاری (میلادی) 435تن اعدام شده‌اند... در سال گذشته دست‌کم 4متهم نوجوان اعدام شدند و 86تن در صف مجازات مرگ هستند؛ هر چند ممکن است آمار واقعی بالاتر باشد... از این فرصت استفاده می‌کنم تا بر فراخوانم به آزادی تمامی متهمان نوجوان که تحت مجازات مرگ هستند تأکید کنم و از مقامات (رژیم) ایران می‌خواهم فوراً محکوم‌کردن کودکان به مرگ را لغو کنند...»

وی از رژیم خواست اجازه بازدید او از ایران را بدهد و خواهان منتفی‌کردن تمامی اتهامات علیه همه کسانی شد که به‌خاطر استفاده مسالمت‌آمیز از حق آزادی بیان یا مذهب و عقیده توسط رژیم دستگیر شده‌اند.

عاصمه جهانگیر، اضافه کرد:
«گزارشهای متعددی از شکنجه فیزیکی و روانی از جمله برای اعتراف اجباری (در ایران) وجود دارد. با تأسف می‌گویم که قطع اعضای بدن، کور کردن و شلاق‌زدن و استمرار استفاده از حبس‌های انفرادی طولانی‌مدت هم‌چنان به‌طور مستمر اعمال می‌شود. من هم‌چنین نگران گزارشهای مستمر از جلوگیری از دسترسی بازداشت‌شدگان به رسیدگی‌های مطلوب پزشکی هستم، از جمله به‌کارگیری منع رسیدگی پزشکی به‌عنوان ابزاری برای مجازات».

گزارشگر ویژه ملل‌متحد در ادامه سخنانش، گفت: «می‌خواهم به افراد و سازمانهایی که برای مأموریت من گزارش ارائه می‌کنند ادای احترام کنم؛ بسیاری از آنها با نگرانی از عواقب آن، این کار را انجام می‌دهند... من گزارشهای جاری و مستمر از آزار و اذیت، ارعاب و سرکوب مدافعان حقوق‌بشر دریافت کرده‌ام... هم‌چنین عمیقاً نگران گزارشهای مربوط به حملات به مدافعان حقوق زنان با به‌کارگیری ابزاری مثل آزار و اذیت قضایی، بازداشت و کارزار بدنام‌سازی هستم».

وی با اشاره به اقدامات تلافی‌جویانه رژیم علیه خانواده کسانی که در خارج کشور علیه حکومت آخوندی فعالیت می‌کنند، گفت: «من به مستند و گزارش‌کردن این موارد ارعاب، مطابق مأموریتم ادامه خواهم داد...»

عاصمه جهانگیر در ادامه گزارش خود به موارد دیگری از اقدامات سرکوبگرانه رژیم که در گزارشش درج شده اشاره و از جمله این موارد را ذکر کرد:
- وضعیت نمایندگان اتحادیه‌های کارگری بازداشت‌شده
- وضعیت وخیم زندانیان عقیدتی که در اعتراض به غیرقانونی‌بودن بازداشتشان دست به اعتصاب غذاهایی زده‌اند که آنها را با تهدید مرگ مواجه کرده است
- گزارشهای نگران‌کننده درباره نقض حق آزادی بیان، عقیده و مطبوعات، از جمله  دستگیری و زندانی‌کردن روزنامه‌نگاران و وب‌بلاگ‌نویسان و فعالان شبکه‌های اجتماعی
- اقدامات و قوانین تبعیض‌آمیز و سرکوبگرانه علیه زنان و دختران
و سرکوب و تبعیض علیه پیروان مذاهب مختلف و قومیت‌ها
 
گزارشگر ویژه حقوق‌بشر ملل‌متحد آنگاه درباره کارزار دادخواهی قتل‌عام 67و گزارشهای متعددی که در این رابطه به‌طور روزانه دریافت می‌کند، گفت:
برای حرکت رو به جلو من علاقمندم پیشنهاد کنم که ما باید هم‌چنین به گذشته بنگریم. در این رابطه تعداد قابل توجهی از دادخواست‌ها، ارتباطات و مدارک پیرامون اعدام‌های گزارش‌ شده‌هزاران زندانی سیاسی، از مرد و زن و نوجوانان در سال 1988حاکی از درد و رنج عمیق و مستمری است که مطمئناً باید به آن پرداخته شود. این قتل‌ها به‌خودی خود توسط برخی از بالاترین مقامات حکومت مورد تأیید قرار گرفته‌اند. تقریباً به‌طور روزانه من نامه‌های خالصانه‌یی را از بستگان کشته‌شدگان دریافت می‌کنم که به پاسخگویی فراخوان می‌دهند. خانواده قربانیان حق غرامت و جبران دارند و از این حق برخوردارند که از حقایق این وقایع و سرنوشت قربانیان، بدون ریسک تلافی، آگاه شوند. از این‌رو من بر فراخوان خود به حکومت تأکید می‌کنم تا تضمین کند که یک تحقیقات جامع و مستقل در مورد این وقایع صورت بگیرد.

خانم عاصمه جهانگیر در ادامه سخنانش، گفت:
«من عمیقاً نگران گزارشهای متعدد و مستمری هستم که نشان‌دهنده فقدان استقلال دستگاه قضایی و محدودیت‌های اعمال‌شده بر کانونهای وکلا است. هم‌چنین گزارشهای قابل توجهی درباره ارعاب، آزار و اذیت و دستگیری وکلا وجود دارد... من هم‌چنین گزارشهایی درباره سرکوب مدافعان و فعالان حقوق‌بشر دریافت کرده‌ام... می‌خواهم بار دیگر به کسانی ادای احترام کنم که به‌رغم سایه ترس بر آنان و خانواده‌هایشان، هم‌چنان به موضعگیری ادامه می‌دهند و برای مأموریت من اطلاعاتی را فراهم می‌کنند».

پس از اظهارات گزارشگر ویژه ملل‌متحد و تأکید او بر لزوم پاسخگویی رژیم درباره قتل‌عام 67و لزوم تحقیقات جامع و مستقل درباره کشتار جمعی زندانیان سیاسی، نماینده حکومت آخوندی با غیظ و نگرانی واکنش نشان داد.

در این جلسه نمایندگان کشورهای مختلف، از جمله نماینده اتحادیه اروپا، آمریکا، انگلستان، ایرلند، آلمان و کانادا وضعیت وخامت‌بار حقوق‌بشر در ایران تحت حاکمیت آخوندها را محکوم و از جمله بر این موارد تأکید کردند:
موج اعدام‌ها، اعدام نوجوانان، بازداشت‌های خودسرانه، بازداشت مدافعان حقوق‌بشر، جنایات رژیم علیه زندانیان و استمرار جنایات ضدبشری مثل سنگسار و درآوردن چشم از حدقه و نقض آزادی بیان. آنها هم‌چنین رژیم را فراخواندند که فوراً اجازه بازدید گزارشگر ویژه از ایران را بدهد.
 

 https://www.mojahedin.org/news/207015

مصاحبه خانم دولت نوروزی درباره گزارش گزارشگر ویژه ملل‌متحد در اجلاس کمیته سوم مجمع عمومی

خانم دولت نوروزی نماینده شورای ملی مقاومت در انگلستان

خانم دولت نوروزی نماینده شورای ملی مقاومت در انگلستان

 باید بگویم این یکی از مهمترین و بزرگترین دستاوردهای مقاومت ایران است، به‌خصوص در عرصه بین‌المللی، این اولین بار است که موضوع قتل‌عام هزاران زندانی سیاسی در سال 67 درکمیته سوم مجمع عمومی سازمان ملل که مرکب است از 193کشور است مطرح می‌شود.

این ارگان بزرگترین مرجع رسیدگی به حقوق‌بشر در ایران و یا هرکشور دیگر محسوب می‌شود و می خواهم بگویم یک‌سال بعد از فراخوان رئیس‌جمهور مقاومت خانم مریم رجوی از شروع جنبش دادخواهی هم در داخل کشور و هم در سراسر کشورهای مختلف جهان می‌بینیم که این جنایت هولناک قتل‌عام زندانیان سیاسی یعنی این مقوله به عالیترین مرجع بین‌المللی کشیده شده است.

اجازه بدهید همین جا اشاره کنم به گزارش خانم عاصمه جهانگیر که 25صفحه بود و به مجمع عمومی سازمان ملل ارائه شده بود، تأکید ویژه‌ای داشت بر اهمیت این‌که مستمراً و روزانه از طرف خانواده‌های شهدا و شاهدین بسیار گزارشات و اسناد و مدارکی که در این رابطه دریافت می‌کرد و تأکید این خانواده‌ها و خواسته‌هایشان برای این‌که یک هیأت تحقیق مستقل پیرامون این موضوع شکل بگیرد بنابراین نه تنها در این گزارش برای اولین بار ما می‌بینیم جزئیات در مورد این جنایت هولناک مطرح می‌شود بلکه در سخنرانی که ایشان در اجلاس کمیته سوم داشتند رودرروی خود مقامات رژیم آخوندی به همه این نکات و واقعیتها و این جنایت انگشت می‌گذارندواهمیت تشکیل همین کمیته مستقل که بتواند عاملان وآمران این جنایت در مقابل عدالت و درحقیقت قرار بدهد و.. مورد محاکمه بین‌المللی قراربدهد.

اگر اجازه بدهید من همین جا اشاره کنم این بیانگر پیشرفت تمام بقول معروف محصول رنجها و تلاشها و زحمات همه دست‌اندرکارانی بوده که در جمع‌آوری و گردآوری این اسناد و این شواهد در جمع‌آوری این گزارشات در طی این یک‌سال گذشته به‌طور خاص تلاشهای بسیاری را انجام دادند چه در سطح داخل کشور و چه در سطح بین اللملی، اگر باز هم اجازه بدهید همین جا می‌خواستم از این فرصت استفاده کنم یکبار دیگر از همه حامیان مقاومت، از همه هموطنانمان در داخل و خارج کشور به‌خصوص خانواده‌های شهدا و شاهدین درخواست می‌کنم که به تلاشهای خودشان اضافه  کنند.

و هرگونه اطلاعات و هرگونه جزئیاتی که دارند در اختیار خانم عاصمه جهانگیر گزارشگر ویژه سازمان ملل در زمینه حقوق‌بشر در ایران قرار بدهند و هم‌چنین این گزارشات را برای قسمتهای حقوق‌بشر وزارت‌خارجه کشورهای خودشان به‌ویژه دولت کانادا که آورنده اصلی قطعنامه در رابطه ه حقوق‌بشر باوضعیت ایران هست

هم‌چنین در اختیار سفارتهای خودشان در سازمان ملل در نیویورک قرار بدهند. من مطمئنم که در ادامه این تلاشها و این... قطعاً و یقینا عدالت اجرا خواهد شد و خواسته مردم ایران که در حقیقت خون این شهدا بارور شدن خون شهدا و محاکمه این جنایتکاران هست به ثمر خواهد رسید.

 https://www.mojahedin.org/news/207016

جان‌باختن شش کارگر در آتش‌سوزی پالایشگاه نفت تهران

آتش سوزی در پالایشگاه تهران

آتش سوزی در پالایشگاه تهران

 

با کمال تأسف در پی حادثه آتش‌سوزی در یکی از واحدهای پالایشگاه نفت تهران شش نفر از کارگران جان باختند.
واحد تقطیر پالایشگاه نفت دچار نشتی مواد نفتی شد که منجر به اشتعال و آتش‌سوزی شد.
در این حادثه شش نفر از کارگران پیمانکار اورهال جان خود را از دست داده و چند نفر نیز مصدوم و به بیمارستان منتقل شدند.

مسئول واحد آتش‌نشانی شهرداری باقرشهر در این خصوص گفت:
حدود ساعت ۱۶وقوع آتش‌سوزی در یکی از واحدهای پالایشگاه نفت تهران به آتش‌نشانی باقرشهر اعلام شد.
در اثر این حادثه ۱۰نفر کشته و زخمی شدند، که هویت ۲نفر از کشته شدگان مشخص شده و ساکن باقرشهر بودند و اکثر مجروحان و فوت شدگان این حادثه از کارگران بخش تعمیرات و نگهداری بودند.
دست کم ۶نفر از این ۱۰نفر جان باختند و عملیات درمانی بر روی مصدومان این حادثه در جریان است.

علت اولیه این آتش‌سوزی نشتی مواد آتش‌زا در یکی از واحدهای تقطیر اعلام شده است، اما هنوز هیچ منبع رسمی این علت را تأیید نکرده و علت دقیق پس از بررسی کارشناسان اعلام خواهد شد.
کشته شدگان و مجروحان اجازه عکس‌العمل پیدا نکردند.
یکی از شاهدان عینی که در زمان وقوع حادثه در محل حضور داشته است، اظهار داشت: متأسفانه تعداد زیادی از مجروحان و کشته شدگان در زمان حادثه بالای برج تقطیر بودند، حادثه سریع رخ داد و به این افراد اجازه عکس‌العمل نداد و سبب سوختگی کامل آنها شد.
وی گفت: یکی از مجروحان برای نجات از سوختگی خود را به پایین برج پرت کرد، که حال وی بسیار وخیم است.
پالایشگاه نفت تهران در جاده قدیم قم و نرسیده به باقرشهر واقع شده است.
 
 https://www.mojahedin.org/news/207037

کارشناس رژیم: خودکشی در ملأعام اعتراض به شرایط است

خودکشی در ملأعام اعتراض به شرایط

خودکشی در ملأعام اعتراض به شرایط

 

کارشناس رژیم در دانشگاه طباطبایی خودکشی جوانان و نوجوانان و زنان در ملأعام در رژیم آخوندی را یک اعتراض و فریاد نسبت به شرایط اذعان کرد.

وی درباره افزایش آماری خودکشی نوجوانان و جوانان گفت:
این اقدام را می‌توان به‌عنوان یک مسأله اجتماعی بررسی کرد؛ یعنی شرایط اجتماعی، ناگواریهایی ایجاد کرده که افراد در آن به سمت افسردگی می‌روند.

وی که روز جمعه 5آبان 96 با خبرگزاری حکومتی ایلنا مصاحبه می‌کرد با اظهار تأسف از این‌که سن خودکشی در رژیم رو به کاهش گذاشته است و آن را مشکل اساسی می‌دانست گفت: تناقض‌های زیادی در جامعه ما وجود دارد و دچار بحران هویت در جامعه هستیم که نوجوانان نیز بسیار بیشتر از اقشار دیگر درگیر آن هستند.

او خودکشی در ملأعام را یک اعتراض و فریاد تعبیر کرد و گفت:
خودکشی در ملأعام یک نوع از اعتراض است. خودکشی اخیر دو دختر نوجوان در اصفهان و خودکشی‌هایی که به وسیله مترو صورت می‌گیرد از این دست است.

کارشناس رژیم گوشه‌یی از محدودیتها و تنگنا‌هایی که جامعه ایران از آن رنج می‌برند را برشمرد و گفت: در این چند روز اخیر مسأله قلیان مطرح شده، برای جامعه ایران اول مسأله این است که دختران قلیان نکشند و مدام روی این‌گونه مسائل دست گذاشته می‌شود که دختران قلیانی یا سیگاری شدند.

وی به زن‌ستیزی رژیم و ایجاد ممانعت برای زنان اعتراف کرد و گفت:
«متأسفانه دختران ما حق ورود به ورزشگاه را ندارند یا نمی‌توانند دوچرخه سواری کنند و مدام برایشان محدودیت ایجاد می‌کنیم؛ در حالی دختران ما امروز نسبت به حق خود آگاه هستند و می‌دانند از نظر حقوق با مردان برابرند. دختران حق ندارند به ورزشگاه بروند .... چرا نمی‌گذاریم خانواده‌ها به ورزشگاهها بروند؟».
 
 https://www.mojahedin.org/news/207035

کشته و مجروح شدن ۷کولبر با شلیک مستقیم نیروهای سرکوبگر رژیم

کشته و مجروح شدن 7کولبر 
تنها طی ٤روز

کشته و مجروح شدن 7کولبر تنها طی ٤روز 

 تنها در چهار روز اخیر 7تن از کولبران زحمتکش با شلیک مستقیم گلوله توسط نیروهای سرکوبگر رژیم یا در حین فرار کشته و مجروح شده‌اند.

بر اساس گزارش رسانه‌های حکومتی، تنها طی ٤روز گذشته ٧کولبر کرد در شهرهای سردشت، ارومیه و ماکو کشته و زخمی شده‌اند که ٥مورد از آن با شلیک مستقیم و دو مورد نیز به‌دلیل تعقیب و گریز توسط نیروهای رژیم یا سقوط از ارتفاع بوده است.

این گزارشها حاکیست، روز چهارشنبه در مرز چالدران در استان آذربایجان غربی نیروهای جنایتکار رژیم یک کولبر که هنوز هویت او احراز نشده در اثر شلیک مستقیم مأموران رژیم جان خود را از دست داد و کولبر دیگر به‌نام «مجید دلایی میلان» به‌شدت زخمی شد.

 https://www.mojahedin.org/news/207027/